TüdőKlub.hu - Tüdőbetegek hír és közösségi portálja

Nemdohányzók Világnapja a Duna Plázában

Értékelés:
(0 szavazat)

A Dohányzásmentes Világnap alkalmából az Európai Bizottság bejelentette a 2011-ben indított, a „Volt dohányosok megállíthatatlanok” kampány sikerét: ez idáig 380 ezren regisztráltak az iCoach programra, így megvalósulni látszik a cél, mely szerint 2013 év végéig félmillió dohányosnak kívánnak segítséget nyújtani a leszokáshoz.

2013. május 31-én a Dohányzásmentes Világnap alkalmából a magyar kampányeseményre a Duna Plaza földszintjén lévő színpadon kerül sor, ahol a kampány stábja tanácsadást és légzésfunkció vizsgálatot, különféle szóróajándékokat kínál az érdeklődőknek.

Az iCoach leszokástámogató eszköz - amely már az EU 22 nyelvén érhető el mobil alkalmazás (app) formájában is - testreszabott tanácsokat nyújt a felhasználóknak a leszokás egyes fázisaiban.

A magyarországi iCoach regisztrációk száma 12.740, s ez a 12. legmagasabb regisztrációs szám a 27 EU-tagország közül. A regisztrációs szám azt jelenti, hogy a közel 3 millió magyarországi dohányosból minden 200. regisztrált iCoach felhasználó.Ez az adat azt mutatja, hogy a felhasználók 40%-a tartotta magát leszokott dohányosnak három hónap elteltével.

Utoljára frissítve: szerda, 19 június 2013 17:00

© 2012 TüdőKlub.hu | Developed by SelfMed.Pro | Minden jog fenntartva!

Top Desktop version